top of page

ממרח פסטו

  • תמונת הסופר/ת: עידית פרימס
    עידית פרימס
  • 22 בנוב׳ 2017
  • זמן קריאה 1 דקות

בזיליקום בדרך להיות פסטו

פסטו עם עלי בזילקום אורגניים שנקטפו היום בבקר - ואו נראה מדהים

פשוט לשים במגימיקס עם שמנז ומלח. ואם כבר לכלכתי את המגימיקס אז הכנתי 2 צנצנות - אחד עם צנובר ועוד אחד עם אגוזי ברזיל.

אפשר קודם לחמם את הצנובר במחבט 2 דקות להוציא את הטעם ואת השמן, אבל לא חובה, מי שמעדיף לא לחמם אגוזים.

הצעות לשימוש:

חטיף מצוין עם הקרקרים המיוחדים שלי

מנה ראשונה לארוחה עם אורחים, עם ירקות או קרקרים

ממרח בכריך

ארוחה עם אטריות /פסטה/אורז

טיפ: כל פעם, תכינו את זה קצת אחרת, עם ירוקים שונים ו/או אגוזים שונים

מוסיפים את זה לארוחה משעממת וזה מעורר את הטעם!

bottom of page