אילו הלביבות שהכנתי השנה לחנוכה.
קילפתי ואידיתי 2 בטטות גדולות.
בתמונה יש גם קישוא – הוא רק תפס טרמפ במאדה, לא שייך ללביבות. (קישוא אורגני מאודה הוא כל כך מתוק שלא צריך להוסיף שום תבלין או שמן.)
חזרה ללביבות - מעכתי את הבטטה עם קינמון, ציפורן, ואגוז מוסקט.
הוספתי ביצה ואבקת גרעיני דלעת ( רבע עד חצי כוס, לפי הטעם). זה מוסיף גם טעם וגם חלבון ללביבה כך שהיא יותר משביעה.
מרחתי מעל הלביבות קצת שמן זית ואפיתי על 180, וזהו!
בתיאבון!