קציצות סלמון
- עידית פרימס
- 14 במרץ 2018
- זמן קריאה 1 דקות

היה הרבה ענין בקציצות סרדינים אז החלטתי להכין גם קציצות סלמון.
מצרכים:
קופסת שימורים של סלמון, אני קונה את החברה הזאת מכיון שזה wild מאלסקה
2-4 כפות גדושות של אבקת גרעיני דלעת - אפשר כמובן להשתמש בקמח חומוס או אורז או לטחון גרעינים
תבלינים - קינמון ציפורן ואגוז מוסקט. או ללכת לכוון אחר ולהוסיף הרבה פטרוזיליה, כוסברה, רוקט, תרד
ביצה
לערבב הכל ולהכין כ-4 קציצות. אפשר לאפות או לטגן קלות בשמן קוקוס.

וככה זה נראה שזה אפוי -

מתאים לארוחת בקר צהריים או ערב....אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא