top of page
תמונת הסופר/תעידית פרימס

מאפינס אוכמניות/פטל


מאפינס ללא דגנים וללא גלוטן

ואו ואו המאפינס האלו פשוט מדהימים, גם לאנשים שרגילים לאכול מאפינס מקמח לבן... ומצויינים לאנשים שהם נמנעים מגלוטן ומדגנים.

אציין פה שהם מאוד מתאימים לפסח, למרות שאני אוהבת אותם בכל עונה.

מצרכים:

  • 2 וחצי כוסות קמח שקדים

  • כף קמח קוקוס

  • רבע כפית מלח הימלאיה

  • חצי כפית סודה לשתיה

  • כף וניל

  • רבע כוס שמן קוקוס

  • רבע כוס מייפל (אמיתי)

  • רבע כוס חלב קוקוס

  • 2 ביצים

  • כוס אוכמניות או פטל שחור/אדום

  • 2+ כפות קינמון

אוכמניות קפואות

לערבב את הקמחים, המלח וסודה לשתיה

לערבב את הרטובים בקערה נפרדת

מצרכים איכותיים

להוסיף את הרטוב ליבש

רק אחרי שהכל מעורבב, להוסיף בעדינות את האוכמניות ואת הקינמון.

למלא את המאפינים, לי יצאו 11, לאפות על 175 מעלות 22-25 דקות.

תראו כמה זה לח והטקסטורה פשוט מדהימה.

מאפינס אוכמניות טעימים בטירוף

עדכון ב2019:

הכנתי את המאפינים לכבוד קבוצת אורח חיים בריא שאני מלווה והחלטתי להכין עם פטל שחור (במקום אוכמניות)

מאפין ללא גלוטן עם פטל

הטעם החמוץ של הפטל מקפיץ את המאפין מדרגה! ממליצה בחום להכין ולהינות מכל ביס

מאפין פטל/אוכמניות ללא גלוטן

המתכון נלקח מהאתר bravoforpaleo.com

89 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page