top of page

סלט שורשים

  • תמונת הסופר/ת: עידית פרימס
    עידית פרימס
  • 23 באפר׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

סלט שורשים חי

אני מתה על סלט שורשים ובדרך כלל מתעצלת ללכלך את המגימיקס . חג יום העצמאות זה הזדמנות טובה, כי גם ככה צריך להכין מלא סלטים.

שלחן מכוסה בסלטים לכבוד יום העצמאות

יום קודם, כבר חתכתי הכל ושמתי במקרר . ביום העצמאות עצמו, אני מתחילה להכין את האוכל רק שעה וחצי לפני שנוחתים אצלי 20-30 איש.

הסלט הזה הכנתי מ5 ירקות חיים:

  • 2 שומר

  • 2 לפת

  • 1 זוקיני

  • 1-2 גזר

  • כרבע עד שליש כרוב

הכל פרסתי במגימיקס . מערבבים הכל עם הרוטב המיוחד הטעים, שנמצא גם באתר שלי ב"ממרחים".

מקשטים למעלה עם פטרוזיליה, כוסברה, קצח, שומשום, גרעיני דלעת .

bottom of page