אני מאוד אוהבת שיש קציצות מירקות בבית אבל לפעמים המחשבה לשטוף לקלף ולחתוך ערימה של ירקות נשמע מאתגר מדי. אז לפעמים אני קונה חבילה של ירקות כבר חתוכים ומוכנים.
הפעם קניתי שקית גדולה של ירקות כתומים - כבר שטופים, מקולפים, וחתוכים - והכנתי קציצות וגם מרק (תראו את הפוסט "מרק כתום").
אז אידיתי ערימה גדולה של ירקות ואז מעכתי אותם עם :
3 ביצים
חצי כוס אבקת גרעיני דלעת (אפשר לגוון עם קמח חומוס או קמח אורז)
תבלינים
הכנתי קציצות, מרחתי שמן זית מעל כל קציצה, ואפיתי על 180 מעלות 20-30 דקות (תלוי בגודל ועובי הקציצות). אפשר גם לטגן בשמן זית או קוקוס.