top of page

SCONES סקונס שוקולד ותפוז

  • תמונת הסופר/ת: עידית פרימס
    עידית פרימס
  • 29 בנוב׳ 2018
  • זמן קריאה 1 דקות

סקונס   SCONES

את המתכון הזה החלטתי להכין ליום ההולדת שלי. מצאתי אותו לפני כשנתיים ומיד התאהבתי בו וסוף סוף יצא לביצוע...!

המתכון של https://elanaspantry.com/orange-dark-chocolate-chip-scones/

מי שעוקב אחריי יודע שאני מתה על אילנה וזה לא המתכון הראשון שלה שאני מתרגמת עבורכם. (יש לה עוד כמה וריאציות של סקונס למי שאוהב/ת.) חייבת לציין שזה פחות יבש מסקון קונבנציונלי אבל זה צפוי.

  • 2 כוסות קמח שקדים

  • 3/4 כפית סודה לשתיה

  • חצי כוס שוקולד ציפס

  • כף זסט של תפוז (גירוד של הקליפה)

  • ביצה

  • 3 כפות דבש

לערבב בקערה את היבשים – שקדים, סודה, שוקולד, זסט – אני השתמשתי בגרידה של לימון במקום תפוז.

בקערה נפרדת לערבב את הביצה עם הדבש – אני השתמשתי במייפל במקום. לערבב את הרטוב ליבש עד שמקבלים גוש אחד של בצק.

להכין ממנו עוגה עגולה בעובי של כסנטימטר.

לחתוך כמו פרוסות פיצה.

לאפות על 170-175 כ10-15 דקות. (לי לקח רבע שעה).

אני מוכנה להודות שהתמונות לא יצאו משהו משהו אבל הוא ממששש טעים. תעדכנו אותי אם הכנתם ואם אהבתם!

סקונס ללא גלוטן

bottom of page